Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak jste mě dobře pobavil..... Ještě, že jsem byla už po obědě. Jídla vypadají normálně, kvalita fotek sice není závratná, ale dobré jídlo se chválí samo. Na pomluvy nedejte. Ale jinak tímto tématem jste velice překvapil....mě...chtěla bych vidět, co vaří Šárka nebo Richard....;-);-);-)

0 0
možnosti
Foto

M82i89l42a57n 35V57í22t

29. 11. 2016 15:04

Díky, chtěl jsem to odlehčit, bylo mi hloupé tam furt cpát mašiny a stroje. Šárka to nemyslela zle a Richardovi vaří žena. Bohužel již nemám ženu, zato hlad ano - skoro každej den. Jinak vaření pro jednoho je nudné, hloupé - většinou skončím na salámu s rohlíkem. Fotky jsem rozostřil záměrně, aby vyniklo jídlo - asi to nebyl nejlepší nápad. Chybama se prý člověk učí - tak to aspoň uspíšilo mé rozhodnutí s fotoblogy skončit. Ještě jednou děkuji za milá slova, mějte se príma. M.

0 0
možnosti
ŠM

uspěl byste v prostřenu,tam vařej ještě hůř......

0 0
možnosti
Foto

M83i39l77a14n 58V27í79t

29. 11. 2016 15:09

Prostřeno jsem viděl asi 2x -nelíbí se mi ten pořad - cizí lidé mi šňupou po bytě, kritizují a bodují minimálně v domnění, že si zvýší šanci na výhru. Byl to zábavný pořad před léty, když tam vařili známé osobnosti - až na výjimky se chovali přátelsky, vtipně. Co jsem to vlastně chtěl? Jo, děkuji za reakci, do 'prostřena' nejdu, ale klidně se stavte - slibuji, že nebudu vařit. Mějte se hezky! M.

0 0
možnosti
Foto

Huh.

Pokud pominu mizernou kvalitu fotek, tak alespoň polovina jídel vypadá docela odporně.

2 1
možnosti
Foto

M47i87l41a14n 48V53í77t

29. 11. 2016 15:13

Dobrý den. Potěšil jste mě vlastně 2x: řekl jste svůj názor na rovinu - to já bohužel v případě negativní reakce prostě nedokážu - a nepřímo jste uznal, že aspoň polovina jídel vypadá méně, než odporně. Mějte se hezky. M.

0 0
možnosti
  • Počet článků 219
  • Celková karma 14,01
  • Průměrná čtenost 404x
Jsem "exot". Myslím jinak, konám jinak a také jinak píši! Věřím, že nejsem jediný, že jsme aspoň dva, doufám, že existuje "můj ideální" čtenář. Čtenář, který si sedne s kávou k počítači, najde si "mě" a čte... zapomene na čas, kafe mu stydne a bábovka osychá. Když dočte, zdolá kávu na 3 loky a jde konečně něco pořádného dělat!

 

A kdo jsem já? Zcela jistě:

 

Muž spíš starý - nežli mlád, spíše chorý - nežli zdráv! Spíš jsem těžší - nežli lehčí, spíše píši - nežli řečním! Spíš jsem zvíře - nežli kráska, všechno sním a ještě mlaskám! Chci být vtipný a ne smutný - předsevzetí: nebýt trapný! Dnes jsem tu a ... zítra? Kdo ví?